donderdag 15 november 2007

BSO

BSO
Hallo,
omdat ik niet op de BSO gastles was heb ik dus ook geen samenvatting er van
ik heb wel rondgevraagd hoe het allemaal is gegaan en qua meningen van klasgenoten leek het mij allemaal wel erg leuk.
Het lijkt mij allemaal een stuk makkelijker op de BSO zoals ik hoorde van mijn klasgenoten dat de meubels allemaal hoger zijn en de kinderen zelf hun brood kunnen smeren ze zijn minder afhankelijk van leidsters.
Als leidster ben je ook meer bezig met begeleiden en sturen.
De kinderen mogen ook zelf weten wat ze doen op het BSO dat is wel wat anders dan een bijv. peuterspeelzaal daar heb je de moetwerkjes.
Wel hebben ze hetzelfde als op peuterspeelzalen en diverse kinderdagverblijven thema's alleen is dat op het BSO in de vakantie's en bij de peuterspeelzalen en kinderdagverblijven niet.
Mijn mening over de BSO is wel positief eerder leek het mij allemaal niet zo leuk omdat er zon grote doelgroep is van 4 tot 12 jaar maar na de verhalen van klasgenoten en na samenvattingen te hebben gelezen lijkt het allemaal wel goed te gaan dus het lijkt mij ook wel een keer leuk om mee te lopen op een BSO.

1 opmerking:

Bernadette zei

Hej weblog-buddy,

Anke ven is mijn mentor, net als zij die van jou is. Zij heeft onze klas aan jullie gekoppeld en ik ben nu jou weblog buddy.
Ik zit in het derde jaar van de spw en het is de bedoeling dat wij elkaars webloggen in de gaten houden en reageren op elkaars verhalen, misschien heb jij tips voor mij of ik voor jou.
Wij zijn net begonnen met onze weblog dus je zult nog niet veel vinden op mijn blog, maar dat komt nog wel. Ik zag dat jij al wel interessante berichten erop had gezet. En ik zal er zeker nog op reageren.

Hoop dat je het leuk vind en tot bloggers:P

Doeg! groetjes Bernadette.